feedback-8282313_1280

Ervaringen – wat zeggen anderen? 

Juni 2023 – gezin met twee kinderen

Door de uitleg van Evelien m.b.v. Brain Blocks begrijpen wij beter hoe het brein in het algemeen informatie verwerkt maar vooral ook hoe dit bij ons kind werkt. Wij hebben het ervaren als een hele fijne tool en een mooie manier om het gesprek over moeilijkheden en krachten te hebben. Dat met Brain Blocks dingen visueel gemaakt worden werkte voor ons heel goed. Door de uitleg en gesprekken is er meer begrip voor de ander in het gezin en is er ook meer balans. De begeleiding is aangepast naar wat wij nodig hadden. Het was heel fijn om door Evelien begeleid te worden.

Mei 2023 – gezin

Evelien heeft ons met Brain Blocks uitleg gegeven over autisme. Eerst aan ons als ouders, daarna aan ons kind, waarbij wij ook allebei aanwezig waren. Wij kenden daardoor de taal van Brain Blocks al beter voordat we er als gezin over in gesprek gingen. Deze aanpak werkte heel goed voor ons. Brain Blocks is een mooie manier om beter te begrijpen waarom dingen soms lastiger zijn en ook om meer te leren over wat er nodig is. Evelien werkt zorgvuldig, wij hebben ons in de begeleiding altijd serieus genomen gevoeld.

Juni 2022 – jongen, 17 jaar

Evelien heeft mij geleerd om vooral naar de positieve dingen en de dingen die goed gaan te kijken. Ik vond het altijd lastig om mezelf op te peppen als ik tijdens het maken van een proefwerk merkte dat het niet lekker ging. Ik sloeg dan dicht en dan lukte het me niet meer om ook de andere vragen van het proefwerk goed te maken. Nu heb ik geleerd om een moment van ontspanning in te lassen. Even aan iets anders denken en vooral te kijken naar wat ik wel weet. De tips die ik van Evelien heb gekregen, geven mij weer vertrouwen en ik kan de negatieve dingen makkelijker omzetten naar iets positiefs.

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hallo, wat fijn je op mijn website te zien. Waar kan ik je mee helpen?