Beter bij de Les 

 

Sommige kinderen op de basisschool hebben baat bij een intensief traject. Daarvoor heb ik de trainersopleiding ‘Beter bij de Les’ gevolgd.

Voor wie is Beter bij de Les bedoeld? 

Beter bij de Les is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar die op de basisschool problemen ondervinden met hun executieve functies. Executieve functies zijn de regelfuncties van het brein (zoals werkgeheugen, aandacht en concentratie, plannen en controleren en impulscontrole). 

Door het volgen van de Beter bij de Les-methode krijgen kinderen op school meer inzicht in hun leergedrag, zodat het zichzelf uiteindelijk zo veel mogelijk zelfstandig kan bijsturen. 

Een traject van ‘Beter bij de les’ bestaat uit een intake, indicering, observatie in de klas, 25 kindsessies, 3 ouder-leerkrachtsessies en een evaluatiegesprek. In dit intensieve traject worden meerdere sessies per week ingepland (niet in vakanties of rond vakantieperiodes). Er wordt bij voorkeur op school en onder schooltijd geoefend. 

Bij deze training hoort een werkboek. De prijs hiervan is €26,99.

Prijs voor een traject Beter bij de Les: op aanvraag.

* Begeleiding bij leerproblemen/ Remedial Teaching is door de Belastingdienst onder bepaalde voorwaarden vrijgesteld van de BTW-plicht. Hierdoor hoeft er geen BTW berekend te worden over het tarief. 

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hallo, wat fijn je op mijn website te zien. Waar kan ik je mee helpen?